Center vseživljenskega učenja Dolenjska

Vabljeni na Parado učenja 2014

Kraj dogodka: 
Lokacija dogodka: 
RIC Novo mesto Topliška cesta 2
Organizator: 
RIC Novo mesto
Datum dogodka: 
19.06.2014 - 09:30

Za vas pripravljamo že drugo izvedbo Parade učenja v okviru vseslovenske prireditve Teden vseživljenjskega učenja.

Tokrat se boste naučili, kako presenetiti svoje najbližje in jih posladkati z domačimi, čokoladnimi pralini. V dopoldanskem času bodo prišli na svoj račun otroci, ki bodo izdelovali redoljubne bibe, slikali z barvami in peskom, sprostili pa se bodo ob ogledu lutkovne predstave Racman. Na terasi RIC-a se nam bodo pridružili tudi gasilci in reševalci.

Želite sebi in svojim najbližjim narediti čisto unikaten jedilni pribor? Polepšali ga bomo s FIMO maso. Imate kakšen kos oblačila, ki ste se ga naveličali in ga želite spremeniti v zanimivejšega, nosljivega? Prinesite ga s seboj.

Že veste kam vodijo vse smeti in prevelika potrošnja? Pridružite se nam na ogledu dokumentarnega filma Trashed, ki vam bo dal misliti. Ali pa vas zanima kaj lahko zgradimo iz lokalnih naravnih materialov? Na koncu tako pestrega programa nam preostaneta le še sprostitev in ples.

V sklopu celodnevnega programa bo potekal tudi RIC PLAC, stojnice s sloganom »Prinesi, menjaj, odnesi«, ki nam bodo za začetek postregle s predavanjem Za ptice pomembna območja na Dolenjskem.

Lepo vabljeni!

Program prireditve Parada učenja 2014.pdf >>

Informacije:

Simona Pavlin
07 393 45 53
simona.pavlin@ric-nm.si